Neuvonta

Neuvonta kuuluu Hyvinvoinnin välitystoimiston perustehtäviin. Hyvinvoinnin välitystoimiston asiantuntijat tarjoavat palveluiden tuotteistamiseen, markkinointiin ja yrittäjyyteen liittyvää neuvontaa ja valmennusta sosiaali-ja terveyspalveluiden ja osallistavan taiteen risteyskohdassa toimiville ja alalle pyrkiville. Neuvonnan pariin voi hakeutua kuka tahansa yksittäinen toimija, työryhmä, osuuskunta, yhdistys, yritys joka haluaa kehittää osallistavan taiteen osaamistaan taloudellisesti kannattavaan suuntaan. Neuvontaa järjestetään ryhmäneuvontana usealle toimijalle tai toimijaryhmälle kerrallaan. Neuvontaa toteutetaan Turussa, Jyväskylässä ja Imatralla vuoden 2016 alusta alkaen.

Tatun ja Soten Neuvontaklinikka – Henkilökohtainen neuvonta

Tatun ja Soten Neuvontaklinikalla taiteen ja hyvinvointialan rajapinnassa työskentelevät voivat saada henkilökohtaista neuvontaa. Asiantuntijat antavat apua monissa pulmissa, muun muassa siinä, miten oma osaaminen paketoidaan myytäväksi tuotteeksi. Tatun ja Soten Neuvontaklinikkoja järjestetään avoimien seminaarien yhteydessä.

Seuraava Turun klinikka järjestetään perjantaina 9.12.2016 klo 13-16 SparkUpissa (Tykistökatu 4 B). Keväällä neuvontaa on tarjolla perjantaina 10.3. klo 13-16 SparkUpissa.

Neuvonta netissä

Hyvinvoinnin välitystoimisto toteuttaa verkkoneuvontapalvelun. Teemat päätettiin hankkeen alussa toteutetun verkkokyselyn vastausten pohjalta, ja kysymyksiä nostetaan esiin ajoittain.

Hyvinvoinnin välitystoimisto tarjoaa taas maksuttoman nettineuvontapalvelun. Tällä kertaa teemana ovat rahoitus ja ansaintalogiikka. Jos sinulla siis on kysymyksiä edellä mainittuihin teemoihin liittyen osallistavan taiteen saralla, lähetä kysymyksesi meille oheisen linkin kautta 2.12.2016 mennessä ja saat vastauksen asiantuntijoilta 16.12.2016 mennessä sähköpostiisi.

Kysymyslomake löytyy täältä:

https://www.lyyti.fi/questions/8fd1b7b8a8 

Kysymykset käsitellään luottamuksellisesti. Kokoamme kuitenkin sivuillemme parhaat kysymykset ja vastaukset, jotta apu olisi mahdollisimman monen saatavilla. Tätä varten muokkaamme kysymykset yleiselle tasolle.

 

Uutiset