Ennakkotieto! Tatun ja Soten kevätjuhla 12.5.2017

Ennakkotieto! Merkkaa ajankohta kalenteriin! Mahdollisuus päästä testaamaan tuoreita Tatu&Sote -tuotteita. Lisäksi luvassa mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja. Viime vuonna juhlaa tähditti Paleface, myös tänä vuonna lupaamme iloisia yllätyksiä 🙂

Muistin virkistykseksi Amusan juttu viime toukokuun juhlasta http://www.amusa.fi/fin/foorumi/?nid=3422 

Mukana oli viimeksi mm. hoivarobotti Zora
Mielenkiintoinen paneelikeskustelu Paleface johdolla. Mukana mm. vanhustyön johtaja Helena Räsänen Sipoosta, taiteilija-tutkija-työpari Eili Ikonen ja Anne Pässilä sekä kokoemusasiantuntija Satu Mäkinen.
Lapinlahden sairaalan vehreässä puistoissa saimme nauttia auringosta ja mielenkiintoisista palveluesittelyistä.
Terveisiä täältä kotoa -työryhmä, Kimmo Panula, Meiju Mertanen ja Jaana Puhakka, voitti paras mainosvideo-kilpailun.